با افزایش دما در سطح جهان و نامنظم‌تر شدن الگوهای آب و هوایی، همپوشانی میان تغییرات اقلیمی (آب و هوایی) و کشاورزی، اهمیتی کلیدی برای درک نقش کشاورزی در کاهش گرمایش جهانی یافته است. ترسیب کربن(روند انتقال کربن موجود در هوا به خاک و گیاهان)، کاهش برداشت از منایع سوخت فسیلی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر همگی از خصوصیات بارزی هستند که کشاورزی ارگانیک را در کاهش هدر رفت انرژی و اثرات منفی انتشار آن، پیشتاز کرده است.
 

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها